Pollastre amb escamarlans

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: David Mejías
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cap sa sal, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 pollastre de pagès
  • 12 escamarlans
  • 2 l de fumet vermell
  • 2 cebes de figueres
  • 2 grans d'all
  • 4 tomàquets madurs
  • oli d'oliva
  • sal
  • pa ratllat
  • farigola

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en una cassola la ceba picada, el tomàquet pelat, sense llavors i picat, l'all picat, la sal i l'oli. Deixeu-ho sofregir.
Quan el sofregit estigui daurat, afegiu-hi les cuixes de pollastre i la farigola, i deixeu que es rosteixin bé. Quan el pollastre estigui ben daurat, incorporeu-hi el fumet fins a cobrir el pollastre i deixeu-ho coure durant 10 minuts. Tot seguit, afegiu-hi els escamarlans i el pa ratllat, i deixeu-ho coure 10 minuts més. I ja, per acabar, emplateu el pollastre i col·loqueu-hi els escamarlans per sobre. Acompanyeu-ho amb la salsa del rostit.