Pollastre amb curri Thai

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Josep Santiago
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de Santa Caterina, Barcelona

INGREDIENTS

  • 2 pits de pollastre
  • 1 tassa de llet de coco
  • 1 tasseta de llet
  • 1 ceba grossa
  • fulles de citronel·la
  • fulles de llima kafir
  • cullerada de pasta de curri vermell
  • cullerada de pasta de curri verd
  • 400 g d'arròs basmati

PREPARACIÓ

Per començar, bulliu l'arròs basmati en un cassó amb aigua i sal durant 15 minuts i reserveu-lo.
A continuació, poseu en un cassó la llima, la citronel·la, la ceba i el pollastre (tot tallat a trossos), la sal, el pebre, la llet i la llet de coco i deixeu-ho bullir. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi la pasta de curri verd i vermell, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure mitja hora més.

I ja per acabar emplateu-lo i guarniu-lo amb una mica de citronel·la.