Pollastre amb curri Thai
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Santiago
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cuines de Santa Caterina, Barcelona
INGREDIENTS
- 2 pits de pollastre
- 1 tassa de llet de coco
- 1 tasseta de llet
- 1 ceba grossa
- fulles de citronel·la
- fulles de llima kafir
- cullerada de pasta de curri vermell
- cullerada de pasta de curri verd
- 400 g d'arròs basmati
PREPARACIÓ
Per començar, bulliu l'arròs basmati en un cassó amb aigua i sal durant 15 minuts i reserveu-lo.
A continuació, poseu en un cassó la llima, la citronel·la, la ceba i el pollastre (tot tallat a trossos), la sal, el pebre, la llet i la llet de coco i deixeu-ho bullir. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi la pasta de curri verd i vermell, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure mitja hora més.
I ja per acabar emplateu-lo i guarniu-lo amb una mica de citronel·la.
A continuació, poseu en un cassó la llima, la citronel·la, la ceba i el pollastre (tot tallat a trossos), la sal, el pebre, la llet i la llet de coco i deixeu-ho bullir. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi la pasta de curri verd i vermell, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure mitja hora més.
I ja per acabar emplateu-lo i guarniu-lo amb una mica de citronel·la.