Pollastre a l'estil de Burkina (Pollastre a l'estil de Burkina) - Burkina Faso
- Programa: Karakia
- Cuina: Djenebou Sanou, Sta.Coloma de Farners
INGREDIENTS
- 1 pollastre sencer
- pastilles de brou concentrat
- llevat de cervesa
- salsa de cacauet
- oli
- julivert
PREPARACIÓ
Obriu el pollastre en canal, saleu-lo i unteu-lo amb una salsa que haureu preparat a base de llevat de cervesa, salsa de cacauet, una o dues pastilles de brou concentrat esmicolades i oli. Poseu-lo sobre les graelles ben roentes. Quan sigui una mica cuit, perfumeu-lo amb julivert (molt millor si en teniu en un test i el podeu tallar al moment).
El pollastre s'ha d'anar mullant amb la salsa i, evidentment, anar-lo girant perquè es cogui de tot arreu igual. De tant en tant l'haureu d'esquitxar amb aigua.
El pollastre s'ha d'anar mullant amb la salsa i, evidentment, anar-lo girant perquè es cogui de tot arreu igual. De tant en tant l'haureu d'esquitxar amb aigua.