Pollastre a l'estil de Burkina (Pollastre a l'estil de Burkina) - Burkina Faso

  • Programa: Karakia
  • Cuina: Djenebou Sanou, Sta.Coloma de Farners

INGREDIENTS

  • 1 pollastre sencer
  • pastilles de brou concentrat
  • llevat de cervesa
  • salsa de cacauet
  • oli
  • julivert

PREPARACIÓ

Obriu el pollastre en canal, saleu-lo i unteu-lo amb una salsa que haureu preparat a base de llevat de cervesa, salsa de cacauet, una o dues pastilles de brou concentrat esmicolades i oli. Poseu-lo sobre les graelles ben roentes. Quan sigui una mica cuit, perfumeu-lo amb julivert (molt millor si en teniu en un test i el podeu tallar al moment).
El pollastre s'ha d'anar mullant amb la salsa i, evidentment, anar-lo girant perquè es cogui de tot arreu igual. De tant en tant l'haureu d'esquitxar amb aigua.

Anar al contingut