Platillo de la batalla d'Almansa

  • Programa: Sota terra
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Més d'una hora

INGREDIENTS

  • Ales, colls i potes de pollastre
  • 1 tros de cansalada
  • 1 ceba de Figueres
  • 1 manat de julivert
  • 1 manat de menta
  • Sal i pebre negre
  • Llard de porc
  • Farina
  • Vinagre
  • Nou moscada

PREPARACIÓ

1. Escaldeu els menuts de pollastre amb aigua bullent i netegeu-los.

2. Poseu a coure els menuts amb aigua, sal, un tros de cansalada i una ceba grossa. Deixeu-los coure 2 hores.

3. Un cop cuits, traieu la cansalada i la ceba, trinxeu-ho amb força menta i julivert i torneu a posar-ho a l'olla.

4. Feu un roux amb llard i poca farina i afegiu-lo a l'olla.

5. Afegiu-hi nou moscada i un polsim de pebre. Deixeu que faci xup-xup 10 minuts.

6. Rectifiqueu-ho de sal i afegiu-hi un raig de vinagre. Deixeu-ho coure 1 minut i ja podeu servir el plat.



Anar al contingut