Platillo de la batalla d'Almansa
- Programa: Sota terra
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Més d'una hora
INGREDIENTS
- Ales, colls i potes de pollastre
- 1 tros de cansalada
- 1 ceba de Figueres
- 1 manat de julivert
- 1 manat de menta
- Sal i pebre negre
- Llard de porc
- Farina
- Vinagre
- Nou moscada
PREPARACIÓ
1. Escaldeu els menuts de pollastre amb aigua bullent i netegeu-los.
2. Poseu a coure els menuts amb aigua, sal, un tros de cansalada i una ceba grossa. Deixeu-los coure 2 hores.
3. Un cop cuits, traieu la cansalada i la ceba, trinxeu-ho amb força menta i julivert i torneu a posar-ho a l'olla.
4. Feu un roux amb llard i poca farina i afegiu-lo a l'olla.
5. Afegiu-hi nou moscada i un polsim de pebre. Deixeu que faci xup-xup 10 minuts.
6. Rectifiqueu-ho de sal i afegiu-hi un raig de vinagre. Deixeu-ho coure 1 minut i ja podeu servir el plat.
2. Poseu a coure els menuts amb aigua, sal, un tros de cansalada i una ceba grossa. Deixeu-los coure 2 hores.
3. Un cop cuits, traieu la cansalada i la ceba, trinxeu-ho amb força menta i julivert i torneu a posar-ho a l'olla.
4. Feu un roux amb llard i poca farina i afegiu-lo a l'olla.
5. Afegiu-hi nou moscada i un polsim de pebre. Deixeu que faci xup-xup 10 minuts.
6. Rectifiqueu-ho de sal i afegiu-hi un raig de vinagre. Deixeu-ho coure 1 minut i ja podeu servir el plat.