Pizza d'or comestible amb flors

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Fabián Martín
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Fabián Barcelona, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 kg de farina
  • 20 g de llevat
  • 1/2 l d'aigua
  • 20 g de sal
  • 40 cl d'oli d'oliva
  • 1 bola de massa de 200 g
  • salsa de tomàquet
  • pernil dolç
  • formatge
  • 3 làmines d'or comestible
  • 3 flors (pensaments)
  • 30 g de mesclum
  • 20 g de formatge parmesà
  • mozzarella
  • oli

PREPARACIÓ

Per fer la massa, poseu en un bol la farina i el llevat i remeneu-ho bé amb les mans.

Seguidament, afegiu-hi l'aigua i amasseu-ho durant 5 minuts.

Després, poseu-hi la sal i l'oli, amasseu-ho 5 minuts més, tapeu la massa amb un drap i deixeu-la reposar durant una hora.

A continuació, poseu la bola de massa de 200 grams sobre el taulell enfarinat, aixafeu-la una mica amb les mans i estireu-la amb un corró. Tot seguit, poseu-la en un motllo, cobriu-la amb la salsa de tomàquet i el formatge i deixeu-la coure al forn durant 10 minuts a 250 graus.

Finalment, afegiu-hi el pernil dolç tallat a tires i torneu-la a posar al forn 10 minuts més a 250 graus.

I ja per acabar, emplateu la pizza i poseu-hi a sobre el mesclum, la mozzarella tallada a rodanxes, el parmesà ratllat, les flors, les làmines d'or i un bon raig d'oli d'oliva.
Anar al contingut