Pizza de meló, pernil i gaspatxo

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Fabián Martín
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Fabián Martín, Llívia

INGREDIENTS

  • 200 g de massa de pizza
  • 60 g de salsa de tomàquet
  • 50 g de pernil ibèric
  • 50 g de meló
  • 60 g de mozzarella
  • 1 bola de mozzarella de búfala
  • ruca
  • mesclum
  • Per a la salsa de gaspatxo:
  • 50 g de gaspatxo
  • 1 full de gelatina

PREPARACIÓ

Estireu la massa de la pizza en una superfície amb una mica de farina, unteu-la amb una mica de salsa de tomàquet i poseu-hi per sobre la mozzarella ratllada.
Deixeu-ho coure al forn a uns 200 o 220 graus durant uns 20 minuts.

Poseu una mica de gaspatxo en un cassó al foc i afegiu-hi el full de gelatina que haureu tingut en remull i remeneu-ho bé. Després, retireu el cassó del foc, afegiu-hi la resta de gaspatxo i torneu-ho a remenar. Aboqueu la salsa de gaspatxo en una safata rectangular i deixeu-ho refredar a la nevera durant 24 hores. A continuació, talleu la gelatina amb l'ajuda d'un motllo cilíndric.

I ja per acabar, poseu el gaspatxo sobre la pizza, la mozzarella de búfala tallada a rodanxes, la ruca, els mesclum, unes boles de meló i el pernil ibèric. Finalment afegiu-hi un bon raig d'oli d'oliva per sobre.