Pizza de fruits del mar

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 2 pizzes:
  • bases de pizza
  • quetxup
  • salsa d'ostres
  • 200 g de mozzarella
  • pebrot verd picant
  • all
  • 400 g de saltat verdures
  • 100 g de gambes
  • 200 g de musclos

PREPARACIÓ

1. Descongeleu les verdures, els musclos i les gambes.

2. En un bol a part, barregeu-hi el quetxup i la salsa d'ostres i reserveu-ho.

3. Fregiu el pebrot verd i, després, un all, fins que estiguin dauradets.

4. A continuació, afegiu-hi les verdures.

5. Esteneu la barreja de quetxup i salsa d'ostres damunt les bases de les pizzes.

6. Aboqueu-hi les verdures.

7. Afegiu-hi els musclos, les gambes i el formatge.

8. Poseu-ho al forn durant 10-12 minuts a 200-220 graus.