Pizza de coliflor i mozzarella

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Cristina Viader
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Informació nutricional
    +Obre

    Aquest tipus de preparacions són útils per a introduir als més petits en el món de la cuina, així com a ajudar-los a la millor acceptació d'aliments com les verdures. Aquesta és una preparació vegetariana molt rica en nutrients i sense gluten (es recomana

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 4 persones
  • 1 coliflor petita
  • 1 ou
  • 150 g de formatge mozzarella ratllat
  • 100 g de tomàquet natural ratllat
  • 10 cirerols
  • 50 g de formatge de cabra
  • 20 olives negres
  • sal
  • orenga
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

Per començar, preescalfem el forn a 180ºC. Netegem la coliflor i tallem les branquetes. La ratllem molt fina (amb una picadora). La coem en una paella amb una mica d'oli durant 10 minuts.

Barregem la coliflor amb l'ou, un pessic de sal i el formatge mozzarella ratllat. En una safata de forn posem paper de forn i hi estenem la massa.

Coem durant 20 minuts (fins que estigui lleugerament daurada) a 180 graus.

Ratllem el tomàquet, tallem els cirerols per la meitat. Esmicolem el formatge de cabra.

Traiem la massa del forn i hi posem, per sobre, una base de tomàquet ratllat, uns cirerols tallats per la meitat, una mica d'orenga, el formatge de cabra esmicolat i les olives negres.

Per acabar, ho gratinem durant 5 minuts.