Pizza de bressaola

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Pizza de bressaola
  • (per a 1 pizza)
  • 1 ou
  • bressaola de vedella
  • formatge mozzarella
  • formatge parmesà
  • ruca
  • pera
  • 1 culleradeta de salsa Viandox
  • 3 cullerades de salsa barbacoa
  • 1 culleradeta de salsa Lea&Perrins
  • 1 base de pizza

PREPARACIÓ

1. Barregem les tres salses en un bol i aboquem la barreja per sobre de la massa de pizza.
2. Pelem la pera i la tallem a làmines primes. Les posem també a la massa.
3. Col·loquem unes làmines de bressaola al damunt de les làmines de pera.
4. Ara, piquem la ruca i l'afegim també a la pizza.
5. Incorporem a la pizza els formatges.
6. Fiquem la pizza al forn, a 180 graus. Quan estigui gairebé llesta, hi posem l'ou i l'hi deixem 5 minuts més.