Pizza d'ànec amb taronja

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Toni Botella
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Toni Botella, Canyet (Badalona)

INGREDIENTS

  • 200 g de massa de pizza
  • 50 g de melmelada de taronja amargant
  • 30 g de daus de fetge d'ànec
  • 50 g de confit d'ànec desossat
  • magret
  • mozzarella de búfala
  • farigola
  • suc de taronja
  • enciam
  • oli d'oliva verge extra
  • sal Maldon
  • pebre negre mòlt

PREPARACIÓ

Estireu la massa de la pizza en una superfície amb una mica de farina, talleu-la en 3 rectangles iguals i unteu-los amb melmelada de taronja amargant.
A la primera pizzeta, poseu-hi el daus de fetge d'ànec, salpebreu-ho, poseu-hi una mica de farigola i la mozzarella ratllada.

A la segona pizzeta, poseu-hi el confit d'ànec esqueixat, salpebreu-ho, poseu-hi una mica de farigola i la mozzarella ratllada.

Finalment, a la tercera pizzeta, poseu-hi el magret d'ànec tallat en tires fines, salpebreu-ho, poseu-hi una mica de farigola i la mozzarella ratllada.

Poseu les pizzetes al forn fins que estiguin ben cuites.

I ja per acabar, emplateu les pizzetes una sobre l'altra. Poseu-hi al damunt unes fulles d'enciam tallades, salpebreu-ho tot i afegiu-hi un raig d'oli d'oliva. Finalment, guarniu el plat amb una mica de suc de taronja reduït.