Pizza d'alfàbrega
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
La mozzarella fresca és un dels formatges amb menys contingut en greix perquè conté molta aigua.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 250 g d'aigua
- 400 g de farina
- 4 o 5 tomàquets secs
- 2 boles de mozzarella
- 6 tomàquets madurs
- 1 manat d'alfàbrega
- 1 cullerada de llevat
- pebre vermell dolç
- sal
- oli d'oliva verge extra
- sucre
PREPARACIÓ
1.- Ratllem i colem els sis tomàquets madurs. Posem un raig d'oli a la paella i el deixem coure 25 minuts a foc lent.
2.- Passats els 25 minuts, hi afegim el pebre vermell dolç, una mica de sal i el polsim de sucre. Deixem que es cogui cinc minuts més i ho reservem.
3.- Escaldem les fulles d'alfàbrega en aigua bullent durant un minut. Reservem les fulles i guardem l'aigua.
4.- Tallem el tomàquet sec a quadradets.
5.- Barregem la farina amb la sal, dues cullerades d'oli, el llevat, els tomàquets secs i tota l'aigua d'alfàbrega. Deixem reposar la massa.
6.- Quan tot estigui integrat, estirem la massa i la posem amb paper de forn en una safata.
7.- Untarem per sobre una cullerada de la salsa de tomàquet que tenim reservada.
8.- Tallem les boles de mozzarella a rodelles i les posem per sobre la pizza.
9.- Ho coem tot a 180º de quinze a vint minuts.
10.- Un cop passat aquest temps, l'hi posem les fulles d'alfàbrega fresca, un raig d'oli i ja està llesta per servir.
2.- Passats els 25 minuts, hi afegim el pebre vermell dolç, una mica de sal i el polsim de sucre. Deixem que es cogui cinc minuts més i ho reservem.
3.- Escaldem les fulles d'alfàbrega en aigua bullent durant un minut. Reservem les fulles i guardem l'aigua.
4.- Tallem el tomàquet sec a quadradets.
5.- Barregem la farina amb la sal, dues cullerades d'oli, el llevat, els tomàquets secs i tota l'aigua d'alfàbrega. Deixem reposar la massa.
6.- Quan tot estigui integrat, estirem la massa i la posem amb paper de forn en una safata.
7.- Untarem per sobre una cullerada de la salsa de tomàquet que tenim reservada.
8.- Tallem les boles de mozzarella a rodelles i les posem per sobre la pizza.
9.- Ho coem tot a 180º de quinze a vint minuts.
10.- Un cop passat aquest temps, l'hi posem les fulles d'alfàbrega fresca, un raig d'oli i ja està llesta per servir.