Pizza d'alfàbrega

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    La mozzarella fresca és un dels formatges amb menys contingut en greix perquè conté molta aigua.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 250 g d'aigua
  • 400 g de farina
  • 4 o 5 tomàquets secs
  • 2 boles de mozzarella
  • 6 tomàquets madurs
  • 1 manat d'alfàbrega
  • 1 cullerada de llevat
  • pebre vermell dolç
  • sal
  • oli d'oliva verge extra
  • sucre

PREPARACIÓ

1.- Ratllem i colem els sis tomàquets madurs. Posem un raig d'oli a la paella i el deixem coure 25 minuts a foc lent.

2.- Passats els 25 minuts, hi afegim el pebre vermell dolç, una mica de sal i el polsim de sucre. Deixem que es cogui cinc minuts més i ho reservem.

3.- Escaldem les fulles d'alfàbrega en aigua bullent durant un minut. Reservem les fulles i guardem l'aigua.

4.- Tallem el tomàquet sec a quadradets.

5.- Barregem la farina amb la sal, dues cullerades d'oli, el llevat, els tomàquets secs i tota l'aigua d'alfàbrega. Deixem reposar la massa.

6.- Quan tot estigui integrat, estirem la massa i la posem amb paper de forn en una safata.

7.- Untarem per sobre una cullerada de la salsa de tomàquet que tenim reservada.

8.- Tallem les boles de mozzarella a rodelles i les posem per sobre la pizza.

9.- Ho coem tot a 180º de quinze a vint minuts.

10.- Un cop passat aquest temps, l'hi posem les fulles d'alfàbrega fresca, un raig d'oli i ja està llesta per servir.
Anar al contingut