Pizza casolana

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a una pizza de 200 g:
  • 200 g de massa de pizza
  • farina
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • 1 ceba
  • 1 llauna de tonyina
  • 1 pot petit d'olives negres
  • orenga
  • 100 g de mozarella
  • formatges que ens quedin a la nevera
  • 1 pot petit de blat de moro en conserva
  • 2 ous de gallina
  • pernil dolç o embotit que quedi a la nevera
  • 3 cullerades de quetxup
  • 1 cullerada de salsa Worcestershire

PREPARACIÓ

1. Esteneu la massa de pizza sobre una taula de treball lleugerament enfarinada amb l'ajuda d'un corró.
2. Un cop estesa, poseu-la a una safata de forn, també amb una capa de farina.
3. Barregeu el quetxup amb la salsa, i poseu-ho per la base de la pizza, ben escampada.
4. Sofregiu la ceba amb els pebrots de les 2 formes, i poseu-ho, un cop cuit, com a base de verdures de la PIZZA.
5. Esteneu també la tonyina, els embotits tallats petits, les olives i el blat de moro.
6. Preescalfeu el forn a 200ºC.
7. Ratlleu els formatges pel damunt, cobriu el conjunt amb la mozzarella, i poseu-hi unes fulles d'orenga.
8. 10 minuts al forn i llestos.