Pizza amb apagallums
- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Maria Besora
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- apagallums
- 1 massa de pizza
- salsa de tomàquet
- 1 tomàquet madur
- formatge ratllat
- sal i orenga
PREPARACIÓ
1. Escaldem els bolets, nets i sense cama, en una cassola.
2. Mentre s'escorren els bolets, afegim la salsa de tomàquet a la base de la pizza. Un cop coberta, hi afegim les rodanxes de tomàquet madur.
3. Posem els apagallums sobre la capa de rodanxes de tomàquet. Hi tirem el formatge per sobre, la sal i l'orenga i ho posem al forn uns 15 minuts (segons la massa de pizza que fem servir).
2. Mentre s'escorren els bolets, afegim la salsa de tomàquet a la base de la pizza. Un cop coberta, hi afegim les rodanxes de tomàquet madur.
3. Posem els apagallums sobre la capa de rodanxes de tomàquet. Hi tirem el formatge per sobre, la sal i l'orenga i ho posem al forn uns 15 minuts (segons la massa de pizza que fem servir).