Pit d'estruç Wellington

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Pit d'estruç Wellington
  • (per compartir)
  • 1 tall de pit d'estruç
  • 1 escalunya picada
  • 1 porro picat
  • pastanaga ratllada
  • 50 g de micuit de fetge d'ànec
  • 1 cullerada de conyac
  • pols de trompeta de la mort
  • farina de galeta
  • 1 làmina de pasta de full

PREPARACIÓ

1. Escalfem una paella amb un raig d'oli i una mica de pebre. Hi daurem la carn al voltant de 2 minuts.
2. Deixem reposar la carn a sobre d'una reixa perquè deixi anar tota l'aigua.
3. Escalfem una paella amb un raig d'oli i hi daurem al ceba.
4. Afegim a la cassola la pastanaga i el porro. Hi tirem una miqueta de sal. Deixem que es faci tot a poc a poc.
5. Per continuar amb el farciment, desfem en un bol el micuit amb el conyac.
6. Quan la bresa de la paella s'hagi rostat, l'afegim al micuit.
7. Hi tirem la pols de trompeta de la mort i la farina de galeta. Barregem bé tots els ingredients i estenem la barreja al damunt de la pasta de full.
8. Tirem una miqueta de sal pel damunt de la carn.
9. Posem el tall de carn al damunt de la pasta de full i l'emboliquem com si fos un regal.
10. En una de les vores del paquet, hi fem un foradet amb un ganivet, com si fos una xemeneia. Així s'escaparà el vapor i la carn quedarà adherida a la pasta de full.
11. Posem la carn amb pasta de full a la safata per anar al forn i ho coem a 190 graus, al voltant d'uns 10 minuts.
12. A mitja cocció, podem pintar la pasta de full amb una barreja de micuit i mantega, perquè quedi cruixent.