Pit de pollastre farcit amb gambes

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Manel Armengol
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Major, trenta-sis, Gavà

INGREDIENTS

  • 4 pits de pollastre
  • 8 gambes
  • 100 g de trompetes de la mort
  • 400 cl de fons de pollastre
  • sal, pebre
  • llard

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb una mica d'oli fregiu els caps de les gambes.

Quan estiguin daurats, afegiu el fons de pollastre i deixeu-ho coure durant 10 minuts. Després, coleu-lo i reserveu-lo.

A continuació, salpebreu el pit de pollastre, obriu-lo per la meitat, farciu-lo amb les trompetes de la mort i amb les cues de gamba, tanqueu-lo, lligueu-lo i fregiu-lo en una paella amb una mica de llard.

Quan estigui ben ros, afegiu el fons de pollastre i deixeu-ho coure tot durant 5 minuts més.

I ja per acabar, deslligueu el pit de pollatres, talleu-lo a rodanxes i emplateu-lo.