Pit d'ànec amb pappardelle i ametlles
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep M. Baixas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El balancí, Sant Joan Despí
INGREDIENTS
- 2 pits d'ànec
- 250 g de pasta fresca (pappardelle)
- 100 g de formatge de cabra
- ametlles
- pebre negre
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, separeu el greix de la carn del pit d'ànec.
Talleu el greix a tires ben fines i fregiu-les. Després talleu el pit d'ànec a tires. Seguidament, bulliu la pasta amb aigua i sal. Mentrestant, afegiu les ametlles a la paella on teniu les tires de greix. Salpebreu el pit d'ànec i escorreu la pasta. Després poseu-ho tot a la paella, amb el greix i les ametlles. Finalment, munteu el plat. Decoreu-ho amb una mica de formatge de cabra triturat.
Talleu el greix a tires ben fines i fregiu-les. Després talleu el pit d'ànec a tires. Seguidament, bulliu la pasta amb aigua i sal. Mentrestant, afegiu les ametlles a la paella on teniu les tires de greix. Salpebreu el pit d'ànec i escorreu la pasta. Després poseu-ho tot a la paella, amb el greix i les ametlles. Finalment, munteu el plat. Decoreu-ho amb una mica de formatge de cabra triturat.