Pistonat amb eriçons de mar

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Joan Batet
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Cucanya, Vilanova i la Geltrú

INGREDIENTS

  • 400 g de pasta de pistons
  • 100 g de carn d'eriçó de mar
  • 3/4 de l de brou de peix de roca
  • 3 grans d'all
  • oli, sal i pebre blanc
  • 1 tassa d'allioli
  • 8 gambes de Vilanova ( opcional )

PREPARACIÓ

Per començar, sofregiu en una cassola amb oli els grans d'all sencers.
Quan estiguin daurats, retireu els alls i afegiu-hi la pasta de pistons. Quan els pistons estiguin rossos, poseu-hi la meitat de la carn d'eriçó de mar i el brou de peix de roca, i deixeu-ho coure a foc lent. Quan el pistonat es vagi quedant sec, afegiu-hi l'altra meitat de la carn d'eriçó de mar i les gambes senceres, i deixeu-ho coure durant uns 3 minuts més. Finalment, rectifiqueu de sal i pebre.
I ja per acabar, poseu-hi l'allioli per sobre.