Piquillos farcits de verdures

INGREDIENTS

  • 1 llauna de pebrots del piquillo

    8 piparres

    1 pebrot

    1 ceba de Figueres

    2 patates grosses Mona Lisa

    1 menat d'orenga

    1 menat d'alfàbrega

    sal

    pebre

    sèsam torrat

    oli d'oliva verge extra

    coriandre

PREPARACIÓ

  1. En una safata de forn escalivem la ceba i el pebrot al forn a 180º durant 40 minuts. En una altra safata hi posem les patates també a 180º 40 minuts. Ho tapem tot amb paper de forn i, per sobre, paper d'alumini abans de coure-ho, fent una papillota.
  2. Mentrestant, confitem els pebrots del piquillo. Freguem un all per la paella, hi tirem oli, hi posem els piquillos estirats sense que es toquin, ho salpebrem i hi tirem un all laminat per sobre. Deixem que es confitin per les dues bandes durant uns 10 minuts per banda.
  1. Un cop confitats, els retirem i els eixuguem bé.  A la mateixa paella, retirant una mica d'oli, hi saltem la patata que hem tret del forn pelada amb una mica d'orenga fresca.
  2. Pelem la ceba i el pebrot escalivat, els tallem a daus petits i ho afegim a la patata que estem saltant. Pelem i tallem també la piparra i també l'hi afegim. Reservem el suc de la safata de la ceba i el pebrot escalivat.
  3. Aixafem la patata, la ceba i el pebrot fent-ne una massa i ho posen en una mànega pastissera. Omplim els piquillos amb aquesta massa i els tornem a enfornar, amb sèsam torrat per sobre, 6 minuts a 180º.
  4. Reduïm el suc de les verdures escalivades en un pot i ens quedarà com una salsa densa.
  5. Servim el piquillo amb el sèsam torrat, la salseta per sobre i coriandre picat.
Anar al contingut