Pintada de corral a l'estil de Peramola

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Can Boix de Peramola, Peramola (Lleida)

INGREDIENTS

  • 1 pintada
  • 1 ceba
  • 1 manat d'herbes aromàtiques
  • 1 got de vi blanc
  • 1/2 l de brou de carn o aigua
  • 20/24 cebetes de platillo
  • 500 g de bolets de temporada
  • 200 g de papada
  • oli d'oliva
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Primer de tot, salpebreu la pintada i poseu-la en una cassola amb oli d'oliva calent.
Passats uns 10 minuts, quan estigui rossa, comenceu a afegir-hi els ingredients: les cebetes senceres, les herbes aromàtiques, la ceba picada, la papada de porc i els bolets; remeneu-ho una mica i deixeu-ho fer durant 12 minuts. Quan les cebetes estiguin ben daurades, tireu-hi el vi blanc i deixeu-ho reduir 7 o 8 minuts més. Finalment, aboqueu-hi el brou fins que quedi tot ben cobert i feu-ho bullir tres quarts d'hora a foc lent. Podeu servir la pintada acompanyada amb farcellets de col.