Pink Flamingo (Gintònic sense alcohol)

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Álvarez
  • Dificultat: Alta
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Restaurant: Cocteleria 41º, Barcelona

INGREDIENTS

  • 14 fulles de shiso morat
  • mirin sense alcohol
  • 1 l aigua mineral
  • 1 llima
  • Per fer el còctel:
  • 15 ml d'infusió de shiso morat
  • 30 ml de mirin
  • 1 tònica
  • 1 fulla de shiso morat
  • gel en cubs
  • ostra al natural (opcional)

PREPARACIÓ

Per començar, escalfeu l'aigua en un cassó i quan arrenqui el bull retireu-ho del foc, afegiu-hi les fulles de shiso morat, tapeu-ho amb paper film i deixeu-ho infusionar fins que es refredi.

A continuació, coleu la infusió, poseu-la en un bol, afegiu-hi el suc de la llima, remeneu-la una mica i reserveu-la en una gerreta.

I ja per acabar, poseu la infusió de shiso morat en una copa, afegiu-hi el mirin i un parell de glaçons, remeneu-ho bé, acabeu d'omplir la copa amb la tònica, guarniu-la amb una fulla de shiso morat i serviu-lo acompanayat d'una ostra al natural.

Anar al contingut