Pi Dan (Ous mil·lenaris) - Pequín, Xina
- Programa: Karakia
- Cuina: Jing Jing Yuan, Barcelona
INGREDIENTS
- ous mil·lenaris (1 per persona)
- un parell de cebes tendres
- salsa de soja
- oli
PREPARACIÓ
Retireu el recobriment que porta cada ou i també la closca. Veureu que els ous són de color negre a causa del procés de fermentació i desprenen una olor bastant forta. La clara queda amb una consistència semblant a la gelatina i el rovell és igual que el d'un ou dur.
Esbandiu-los bé perquè no quedi cap resta enganxada als ous i talleu cada ou en quatre parts al llarg.
Talleu els tronxos de les cebes tendres, esbandiu-los i trossegeu-los ben menuts. Sofregiu-los lleugerament amb una mica d'oli en una paella. Escampeu-los per sobre dels ous tallats i ja ho podreu servir.
Poseu un bon raig de salsa de soja en un platet a banda i que cadascú s'hi vagi sucant el tros d'ou que es vulgui menjar.
Esbandiu-los bé perquè no quedi cap resta enganxada als ous i talleu cada ou en quatre parts al llarg.
Talleu els tronxos de les cebes tendres, esbandiu-los i trossegeu-los ben menuts. Sofregiu-los lleugerament amb una mica d'oli en una paella. Escampeu-los per sobre dels ous tallats i ja ho podreu servir.
Poseu un bon raig de salsa de soja en un platet a banda i que cadascú s'hi vagi sucant el tros d'ou que es vulgui menjar.