Phõ Hànội (Sopa Hanoi) - Vietnam
- Programa: Karakia
- Cuina: restaurant Hanoi, Barcelona
INGREDIENTS
- brou
- pit de pollastre
- tallarines d'arròs
- brots de soja
- ceba fregida
- coriandre fresc
- menta fresca
- bitxo fresc
- gingebre
- salsa de peix
PREPARACIÓ
Coeu les tallarines d'arròs al dente i reserveu-les.
Talleu el pit de pollastre a bocins.
En un wok amb un parell de cullerots de brou, salteu-hi la pasta i el pollastre trinxat.
Afegiu-hi una cullerada de salsa de peix (que és el que els vietnamites utilitzen en comptes de la sal) i remeneu-ho tot plegat uns 30 segons.
Serviu-ho en un bol i tapeu-lo.
Al cap d'una estona destapeu el bol i afegiu-hi una mica de cadascun de la resta d'ingredients. Torneu a tapar el bol, deixeu-ho reposar una mica i ja el podreu portar a taula.
Talleu el pit de pollastre a bocins.
En un wok amb un parell de cullerots de brou, salteu-hi la pasta i el pollastre trinxat.
Afegiu-hi una cullerada de salsa de peix (que és el que els vietnamites utilitzen en comptes de la sal) i remeneu-ho tot plegat uns 30 segons.
Serviu-ho en un bol i tapeu-lo.
Al cap d'una estona destapeu el bol i afegiu-hi una mica de cadascun de la resta d'ingredients. Torneu a tapar el bol, deixeu-ho reposar una mica i ja el podreu portar a taula.