Phõ Hànội (Sopa Hanoi) - Vietnam

  • Programa: Karakia
  • Cuiner: restaurant Hanoi, Barcelona

INGREDIENTS

  • brou
  • pit de pollastre
  • tallarines d'arròs
  • brots de soja
  • ceba fregida
  • coriandre fresc
  • menta fresca
  • bitxo fresc
  • gingebre
  • salsa de peix

PREPARACIÓ

Coeu les tallarines d'arròs al dente i reserveu-les.
Talleu el pit de pollastre a bocins.
En un wok amb un parell de cullerots de brou, salteu-hi la pasta i el pollastre trinxat.
Afegiu-hi una cullerada de salsa de peix (que és el que els vietnamites utilitzen en comptes de la sal) i remeneu-ho tot plegat uns 30 segons.
Serviu-ho en un bol i tapeu-lo.
Al cap d'una estona destapeu el bol i afegiu-hi una mica de cadascun de la resta d'ingredients. Torneu a tapar el bol, deixeu-ho reposar una mica i ja el podreu portar a taula.