Peus i orella ofegats

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Manuel Martí
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Col·legi d'Arquitectes de Barcelona, Barcelona

INGREDIENTS

  • 4 peus de porc
  • 1/2 careta amb orella
  • 3 tomàquets
  • 1 ceba
  • 2 grans d'all
  • julivert
  • 1 copa de vi ranci
  • ametlles
  • oli
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ

Per començar, poseu la ceba picada en una cassola amb oli i deixeu-la enrossir.
Tot seguit, incorporeu-hi el tomàquet triturat i remeneu-ho. Afegiu-hi l'all picat i el julivert, i torneu-ho a remenar. Quan la ceba s'hagi enrossit, incorporeu-hi el vi ranci, els peus de porc bullits, el morro i l'orella tallats. Mentrestant, feu una picada d'ametlles al morter. A continuació, rectifiqueu el plat de sal i pebre, incorporeu-hi la picada d'ametlla i deixeu-ho coure cinc minuts més. I ja podreu emplatar-ho.