Peus de porc desossats i amb pasta de full

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Pitarra

INGREDIENTS

  • 4 peus de porc Per a bullir els peus:
  • 1 branca d'api
  • 1 porro
  • 1 pastanaga
  • 1 fulla de llorer
  • 2 claus d'olor
  • 1 ceba Per al farcit:
  • 100 g de panses de Corint
  • 50 g de pinyons
  • 100 g d'orellanes
  • 1/2 kg de xampinyons
  • sal, oli i farigola
  • 400 g de pasta de full

PREPARACIÓ

Bulliu els peus de porc amb l'api, el porro, la ceba, els claus, el llorer i la pastanaga i desosseu-los un cop estiguin tebis.
Després sofregiu els xampinyons tallats ben petits i quan ja no tinguin aigua, tireu-hi el brou de bullir els peus de porc. Reserveu-ho. D'altra banda, talleu els peus i salteu-los amb les panses, els pinyons i les orellanes. A continuació, esteneu la pasta de full amb el corró i poseu-la en un motlle, ompliu-lo amb el saltat del peu i tapeu-ho amb la mateixa pasta. Poseu-ho al forn a 200º durant 20 minuts, i ja ho tindreu a punt per emplatar. Serviu la pasta de full coberta amb la salsa de xampinyons.