Peu de rata amb cap de porc de senglar

  • Programa: Caçadors de bolets
  • Cuina: Fina Puigdeval. Restaurant Les Cols. Olot (La Garrotxa)
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • Peus de rata
  • Cap de porc senglar
  • All
  • Julivert
  • Oli
  • Pebre
  • Vinagreta (una part de vinagre per dues d'oli)

PREPARACIÓ

Escaldem els peus de rata durant uns 20-30 segons en una cassola, on els
haurem abocat amb l'aigua a punt de bullir.
Trossegem els bolets tallant-los en vertical.
Saltem els bolets durant uns 5 minuts amb una mica d'oli, all laminat i
julivert picat. També hi afegim una mica de pebre gairebé al final del saltat.
Disposem al plat una base de cap de porc senglar que prèviament haurem
escalfat una miqueta per treure'n la fredor i facilitar que la gelatina es
desfaci. Hi afegim per sobre la vinagreta i una mica de sal i pebre.
Finalment hi posem els bolets al damunt.
Anar al contingut