Pessic d'ametlles
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Gessamí Caramés
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
Les ametlles crues i amb la pell aporten un extra de vitamines i minerals a la recepta.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
250 g de sucre
250 g d'ametlla crua amb pell
4 ous
sucre de llustre
llimona
moscatell
llard
maizena
PREPARACIÓ
- Posem una safata amb aigua al forn i l'escalfem a 180º.
- Triturem 250 g d'ametlla crua.
- Separem en dos bols les clares i els rovells de 4 ous.
- Muntem les clares amb varetes elèctriques i blanquegem els rovells amb 250 g de sucre.
- Afegim en el bol dels rovells l'ametlla triturada i 250 g de sucre. Ho barregem amb la llengua perquè s'incorpori.
- Incorporem a poc a poc les clares muntades al bol dels rovells i hi afegim una mica de llimona ratllada.
- Untem un motlle amb llard i després hi espolsem maizena. L'omplim amb la massa.
- Enfornem la massa a 180º durant 30 minuts. Traiem el pastís i ho deixem refredar 15 minuts.
- Hi fem uns foradets amb una forquilla i hi afegim un raig de moscatell per sobre.
- Espolsem sucre de llustre per sobre.