Pernilets de pollastre amb samfaina
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Joan Ollé (13 anys)
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Més d'una hora
- Restaurant: Cuines de casa
- Dieta: Sense gluten
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 100 g de pernil a daus
- 8 pernilets de pollastre
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot groc
- 500 g de tomàquets madurs
- 1 ceba
- 2 albergínies
- 1 carbassó gros
- 200 ml de vi blanc sec
- 100 ml de caldo
- Oli
- 1 gra d'all
- Sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, salpebreu els pernilets de pollastre i daureu-los en una cassola amb oli.
Mentrestant, talleu la ceba i els tomàquets a trossos, piqueu l'all, talleu el pernil a daus i, quan el pollastre estigui daurat, afegiu-ho tot a la cassola, juntament amb el vi sec, tapeu-ho i deixeu-ho reduir durant 10 minuts. Després, poseu-hi el caldo fred i deixeu-ho coure a foc suau durant uns 15 minuts més.
A continuació, talleu a daus les albergínies, el carbassó i els pebrots i, en una paella grossa, sofregiu-ho tot amb una mica d'oli i sal, durant 15 minuts. Quan estigui tot ben sofregit, afegiu-ho a la cassola dels pernilets, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure tot junt durant 20 minuts més.
I ja per acabar, ja podeu emplatar-ho.
Mentrestant, talleu la ceba i els tomàquets a trossos, piqueu l'all, talleu el pernil a daus i, quan el pollastre estigui daurat, afegiu-ho tot a la cassola, juntament amb el vi sec, tapeu-ho i deixeu-ho reduir durant 10 minuts. Després, poseu-hi el caldo fred i deixeu-ho coure a foc suau durant uns 15 minuts més.
A continuació, talleu a daus les albergínies, el carbassó i els pebrots i, en una paella grossa, sofregiu-ho tot amb una mica d'oli i sal, durant 15 minuts. Quan estigui tot ben sofregit, afegiu-ho a la cassola dels pernilets, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure tot junt durant 20 minuts més.
I ja per acabar, ja podeu emplatar-ho.