Perles de meló amb cava
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 1 meló.
- 1 ampolla de cava sec.
- 1 cullera de fer boletes.
PREPARACIÓ
1. talleu el meló pel mig longitudinalment i treieu-li les llavors.
2. Amb la cullera especial per fer boles, anem fent perles i les posem en un bol.
3. En el moment que no poguem fer-ne més, amb una cullera, i amb cura de no foradar la pell del meló, acabem de netejar-lo. Aprofitem tota l'aigua que poguem retenir.
4. Macerem les perles amb la seva aigua i acabem de cobrir-les amb el cava uns minuts abans de servir.
5. Si voleu, podeu presentar-ho a taula dins de la pell del meló.
2. Amb la cullera especial per fer boles, anem fent perles i les posem en un bol.
3. En el moment que no poguem fer-ne més, amb una cullera, i amb cura de no foradar la pell del meló, acabem de netejar-lo. Aprofitem tota l'aigua que poguem retenir.
4. Macerem les perles amb la seva aigua i acabem de cobrir-les amb el cava uns minuts abans de servir.
5. Si voleu, podeu presentar-ho a taula dins de la pell del meló.