Peres confitades amb xocolata calenta
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Sergi Argemí
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Brunés. Postres selectes, Lliçà de Vall (Barcelona)
INGREDIENTS
- Per a les peres:
- 1/2 kg de peres
- 500 g de sucre
- 250 ml d'aigua
- suc d'una llimona
- 1 beina de vainilla
- Per a la sopa de xocolata:
- 300 g de cobertura negra
- 300 g de nata líquida
- 1 canó de vainilla
- 30 g de mantega
PREPARACIÓ
Peleu les peres, talleu-les i mulleu-les amb el suc de llimona per evitar que s'ennegreixin.
Poseu en un cassó l'aigua, el sucre i la beina de vainilla. Remeneu-ho i deixeu que arrenqui el bull. Després, afegiu-hi les peres i retireu el cassó del foc. Quan estigui a temperatura ambient, poseu-ho a la nevera, a refredar, durant 12 hores i coleu-ho.
Per fer la sopa de xocolata, bulliu en un cassó la nata líquida. Quan hagi arrencat el bull, afegiu-hi la cobertura de xocolata i retireu-ho del foc. Fiqueu-hi la mantega i remeneu-ho.
I ja per acabar, poseu la sopa de xocolata al fons del plat i les peres a sobre. Podeu guarnir el plat amb unes fulles de menta.
Poseu en un cassó l'aigua, el sucre i la beina de vainilla. Remeneu-ho i deixeu que arrenqui el bull. Després, afegiu-hi les peres i retireu el cassó del foc. Quan estigui a temperatura ambient, poseu-ho a la nevera, a refredar, durant 12 hores i coleu-ho.
Per fer la sopa de xocolata, bulliu en un cassó la nata líquida. Quan hagi arrencat el bull, afegiu-hi la cobertura de xocolata i retireu-ho del foc. Fiqueu-hi la mantega i remeneu-ho.
I ja per acabar, poseu la sopa de xocolata al fons del plat i les peres a sobre. Podeu guarnir el plat amb unes fulles de menta.