Peres confitades amb xocolata calenta

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Sergi Argemí
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Brunés. Postres selectes, Lliçà de Vall (Barcelona)

INGREDIENTS

  • Per a les peres:
  • 1/2 kg de peres
  • 500 g de sucre
  • 250 ml d'aigua
  • suc d'una llimona
  • 1 beina de vainilla
  • Per a la sopa de xocolata:
  • 300 g de cobertura negra
  • 300 g de nata líquida
  • 1 canó de vainilla
  • 30 g de mantega

PREPARACIÓ

Peleu les peres, talleu-les i mulleu-les amb el suc de llimona per evitar que s'ennegreixin.
Poseu en un cassó l'aigua, el sucre i la beina de vainilla. Remeneu-ho i deixeu que arrenqui el bull. Després, afegiu-hi les peres i retireu el cassó del foc. Quan estigui a temperatura ambient, poseu-ho a la nevera, a refredar, durant 12 hores i coleu-ho.

Per fer la sopa de xocolata, bulliu en un cassó la nata líquida. Quan hagi arrencat el bull, afegiu-hi la cobertura de xocolata i retireu-ho del foc. Fiqueu-hi la mantega i remeneu-ho.

I ja per acabar, poseu la sopa de xocolata al fons del plat i les peres a sobre. Podeu guarnir el plat amb unes fulles de menta.
Anar al contingut