Perdiu escabetxada amb macedònia de bolets

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Sala

INGREDIENTS

  • 2 perdius
  • 300 g de bresa de verdures (ceba, pastanaga, porro i carabassa)
  • tomàquet ratllat
  • 2 grans d'all
  • oli (o oli de bolets)
  • sal i pebre
  • vinagre
  • 1 got de vi blanc
  • 1/2 l de brou de bolets
  • 300 g de barreja de bolets
  • farina

PREPARACIÓ

Per començar, poseu oli de bolets a coure. Salpebreu la perdiu i afegiu-hi farigola i una mica de farina.
Després, poseu la perdiu a la cassola amb els alls durant 2 minuts aproximadament. Tot seguit, afegiu-hi ceba, pastanaga, carabassa, una mica de porro i tomàquet ratllat. Deixeu-ho coure durant 3 o 4 minuts. A continuació, tireu-hi vi blanc i vinagre i deixeu-ho reduir durant 1 minut. Incorporeu-hi els bolets i el brou dels bolets. Tapeu-ho i deixeu-ho reduir durant 2 hores. I per acabar, salpebreu-ho.