Perdiu amb puré de castanyes
- Programa: Cuina bé amb l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- castanyes congelades pelades
- oli
- ceps congelats
- llet d'avena
- micuit de foie-gras
- perdiu
PREPARACIÓ
Daurem les castanyes, prèviament descongelades i trossejades, amb una mica d'oli.
Ho salem. Hi afegim els ceps i una mica de micuit.
Ho cobrim amb la llet d'avena. Ho triturem.
Hi posem una mica de la crema en un plat.
Hi posem al damunt la perdiu i ho reguem amb unes gotetes de l'escabetx de la perdiu en conserva.
Ho salem. Hi afegim els ceps i una mica de micuit.
Ho cobrim amb la llet d'avena. Ho triturem.
Hi posem una mica de la crema en un plat.
Hi posem al damunt la perdiu i ho reguem amb unes gotetes de l'escabetx de la perdiu en conserva.