Perdiu amb farcellets de col

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Quo Vadis

INGREDIENTS

  • 2 perdius
  • 2 tomàquets
  • 1 ceba
  • 2 pastanagues
  • 1 cabeça d'alls
  • 1 got de vi ranci
  • 2 cols petites
  • oli
  • sal
  • pebre
  • brou
  • farina
  • 2 ous
  • 1 manat d'herbes (llorer, api, farigola, canyella i julivert)

PREPARACIÓ

Salpebreu la perdiu i daureu-la en una cassola amb una mica d'oli, durant uns 5 minuts.
Quan ja estigui daurada, afegiu-hi la bresa; la pastanaga tallada a rodanxes, la ceba filetejada, els alls sencers i sense pelar, i el manat d'herbes aromàtiques. Quan la bresa estigui cuita, poseu-hi el tomàquet tallat i un raig de vi ranci. Deixeu-ho coure durant 1 hora. A part, i en una olla amb aigua bullent i sal, poseu-hi la col. Quan estigui mig bullida, traieu-la de l'olla i escorreu-la. Per fer els farcellets, feu com una mena de croquetes amb les fulles de col. Enfarineu-los, passeu-los per ou batut, i fregiu-los. Afegiu una mica de farina i de brou de carn a la bresa, i passeu-la pel colador xinès. A continuació, poseu la perdiu tallada a trossos i els farcellets dins de la bresa colada, i deixeu-ho coure durant mitja hora a foc lent. Serviu la perdiu acompanyada amb els farcellets i coberta amb una mica de salsa.