Pera herculina amb moscatell i espècies

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Sergi de Meià
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Monvínic
  • Informació nutricional
    +Obre

    Las peres tenen un alt contingut en fibra soluble, pectina, ideals per a la regulació del trànsit intestinal

INGREDIENTS

  • 4 peres herculines
  • 1 l de moscatell
  • 1 canó de canyella
  • 300 g de sucre
  • anís en pols
  • crema de llet
  • gelat de vainilla (opcional)

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en un cassó les peres ja pelades i el moscatell i deixeu-ho bullir.
Quan faci 5 minuts que ha arrencat el bull, afegiu-hi la canyella i deixeu-ho bullir una estona més. Quan les peres estiguin cuites, retireu el cassó del foc i deixeu-ho refredar tot junt a temperatura ambient.Per fer el "toffee", poseu el sucre en un cassó i escalfeu-lo. Quan estigui ben desfet, deixeu-lo refredar una mica, afegiu-hi la crema de llet i remeneu-ho amb un batedor fins que us quedi una crema ben suau. A continuació, deixeu-la refredar una estona a la nevera.I ja per acabar, emplateu el "toffee" al centre del plat, poseu-hi una pera a sobre, una bola de gelat de vainilla al costat i guarniu-ho tot amb una mica d'anís en pols.