Pera herculina amb moscatell i espècies
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Sergi de Meià
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Monvínic
- Informació nutricional -Obre
Las peres tenen un alt contingut en fibra soluble, pectina, ideals per a la regulació del trànsit intestinalAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 4 peres herculines
- 1 l de moscatell
- 1 canó de canyella
- 300 g de sucre
- anís en pols
- crema de llet
- gelat de vainilla (opcional)
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en un cassó les peres ja pelades i el moscatell i deixeu-ho bullir.
Quan faci 5 minuts que ha arrencat el bull, afegiu-hi la canyella i deixeu-ho bullir una estona més. Quan les peres estiguin cuites, retireu el cassó del foc i deixeu-ho refredar tot junt a temperatura ambient.Per fer el "toffee", poseu el sucre en un cassó i escalfeu-lo. Quan estigui ben desfet, deixeu-lo refredar una mica, afegiu-hi la crema de llet i remeneu-ho amb un batedor fins que us quedi una crema ben suau. A continuació, deixeu-la refredar una estona a la nevera.I ja per acabar, emplateu el "toffee" al centre del plat, poseu-hi una pera a sobre, una bola de gelat de vainilla al costat i guarniu-ho tot amb una mica d'anís en pols.
Quan faci 5 minuts que ha arrencat el bull, afegiu-hi la canyella i deixeu-ho bullir una estona més. Quan les peres estiguin cuites, retireu el cassó del foc i deixeu-ho refredar tot junt a temperatura ambient.Per fer el "toffee", poseu el sucre en un cassó i escalfeu-lo. Quan estigui ben desfet, deixeu-lo refredar una mica, afegiu-hi la crema de llet i remeneu-ho amb un batedor fins que us quedi una crema ben suau. A continuació, deixeu-la refredar una estona a la nevera.I ja per acabar, emplateu el "toffee" al centre del plat, poseu-hi una pera a sobre, una bola de gelat de vainilla al costat i guarniu-ho tot amb una mica d'anís en pols.