Peperonata
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Joan Batet
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Cucanya, Vilanova i la Geltrú
INGREDIENTS
- 800 g de pebrots vermells cuits
- 6 cullerades d'oli d'oliva
- 30 g de tàperes
- 1 ceba
- 30 g d'olives negres sense pinyol
- 30 g d'olives verdes sense pinyol
- 1 cullerada de sucre
- 1 got de vinagre de vi
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Per començar, sofregiu una mica de ceba ratllada en una paella amb oli.
Quan estigui una mica transparent, incorporeu-hi el vingare i el sucre i remeneu-ho. Quan el sucre s'hagi desfet, afegiu-hi les tàperes i deixeu-ho coure durant 5 minuts.
Tot seguit, incorporeu-hi els pebrots escalivats sense pell ni llavors, la sal, el pebre i les olives.
Finalment, deixeu-ho coure uns segons més i ja podreu emplatar-ho.
Quan estigui una mica transparent, incorporeu-hi el vingare i el sucre i remeneu-ho. Quan el sucre s'hagi desfet, afegiu-hi les tàperes i deixeu-ho coure durant 5 minuts.
Tot seguit, incorporeu-hi els pebrots escalivats sense pell ni llavors, la sal, el pebre i les olives.
Finalment, deixeu-ho coure uns segons més i ja podreu emplatar-ho.