Peix de roca amb bolets
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Magí Huguet
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Vinya Rosa, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 supremes de peix de roca
- 1/4 kg de cebetes de platillo
- 1/4 l de brou de carn
- bolets variats
- 1/2 copa de rom
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Per començar, poseu les cebetes en una paella amb oli i deixeu-les coure a foc lent.
Mentrestant, salpebreu el peix de roca i poseu-lo en una paella amb oli fins que quedi ben daurat. Retireu-lo, i en la mateixa paella salteu els bolets, que prèviament haureu salpebrat. Seguidament, torneu a incorporar-hi el peix. Afegiu-hi rom i flamegeu-ho. Un cop s'hagi evaporat l'alcohol, afegiu-hi el brou de carn i les cebetes. I ja per acabar, deixeu-ho un parell de minuts al forn i emplateu-ho.
Mentrestant, salpebreu el peix de roca i poseu-lo en una paella amb oli fins que quedi ben daurat. Retireu-lo, i en la mateixa paella salteu els bolets, que prèviament haureu salpebrat. Seguidament, torneu a incorporar-hi el peix. Afegiu-hi rom i flamegeu-ho. Un cop s'hagi evaporat l'alcohol, afegiu-hi el brou de carn i les cebetes. I ja per acabar, deixeu-ho un parell de minuts al forn i emplateu-ho.