Peix de roca al vapor amb gingebre

  • Programa: La vida
  • Cuina: Pep Palau
  • Dificultat: Mitjana
  • Informació nutricional
    -Obre

    - Les coccions al vapor, lleugeres, són molt saludables - La gran presència de fruites i verdures fa de la cuina thai una cuina molt cardiosaludable.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients:
  • 700 g de peix de roca (sense espines ni escames)
  •  
  • 115 g de gingebre fresc pelat i ratllat
  •  
  • El suc d'una llimona
  •  
  • 2 cs d'oli de cacauet
  •  
  • 1 cs d'oli de sèsam
  •  
  • 6 grans d'all tallats a làmines fines
  •  
  • 3 cc de llavors de sèsam
  •  
  • 2 cc de salsa de soja
  •  
  • Fulles de plàtan

PREPARACIÓ

Marineu el gingebre en el suc de llimona.
Escalfeu els dos olis i fregiu-hi els alls.
Poseu-hi el gingebre per damunt i després les llavors de sèsam.
Barregeu-ho tot amb la salsa de soja i assaoneu el peix
Emboliqueu cada filet amb fulla de plàtan (o paper de forn) i els coeu al vapor uns 12'
Beveu-hi una cervesa fresqueta de blat o un te verd per acompanyar. 
 
Anar al contingut