Pecat de xocolata amargant i salsa de taronja

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Can Gaig, Barcelona

INGREDIENTS

  • Ingredients.

PREPARACIÓ

En primer lloc, poseu aigua, sucre i una taronja sencera en una cassola, i deixeu-ho bullir durant mitja hora.
Després, talleu la taronja amb pell i tot i poseu-la en un recipient amb l'aigua i el sucre; tritureu-ho i reserveu-ho. Per muntar el pecat de xocolata, poseu a bullir la nata líquida i aneu-la abocant poc a poc en un bol on hi haurà la xocolata de cobertura. Remeneu-ho bé perquè es vagi desfent, i quan estigui desfeta del tot, acabeu-hi d'abocar la nata restant. Poseu la xocolata en uns motlles petits i poseu-los a la nevera almenys 7 o 8 hores. Desemmotlleu-los i espolseu-hi pols de cacao pel damunt. Serviu-ho amb una mica de crema de taronja.