Pebrots verds farcits de brandada de bacallà

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a dues persones:
  • 150 g de bacallà esqueixat
  • 100 cc de crema de llet al 35% de matèria grassa
  • 1 patata mitjana bullida o 50 g de puré de patates deshidratat
  • 6 pebrots verds mitjans
  • 150 cl d'oli d'oliva refinat
  • 2 grans d'all
  • 2 ous de gallina
  • oli de gira-sol

PREPARACIÓ

1. Infusionar l'oli amb els alls al microones.
2. Coure el bacallà amb la crema de llet.
3. Afegir-hi la patata.
4. Triturar-ho i reservar-ho.
5. Muntar la brandada amb l'oli i l'all.
6. Refredar la brandada dins de la màniga pastissera a la nevera.
7. Fregir, assecar i pelar els pebrots.
8. Farcir els pebrots.
9. -Escalfar els pebrots farcits al microones i fer un ou ferrat.
10. -Treure els escuradents i servir els pebrots amb l'ou ferrat al damunt.