Peas and ham soup (Crema de pèsols i pernil) - comtat de Wicklow, Irlanda
- Programa: Karakia
- Cuina: Liam Orr, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 kg de pèsols congelats
- 100 g de pernil salat
- 1 ceba grossa
- nou moscada
- oli
PREPARACIÓ
Talleu el pernil a daus molt petits. Peleu i trinxeu la ceba.
Sofregiu-ho en una olla amb un rajolí d'oli. Quan s'hagi estovat, afegiu-hi els pèsols, sense descongelar, i deixeu que cogui una bona estona.
Un cop cuits, passeu els pèsols pel túrmix per fer-ne una crema.
Si voleu garantir una textura ben fina, passeu la crema per un colador.
Just abans de servir, condimenteu-la amb una mica de nou moscada acabada de ratllar.
Sofregiu-ho en una olla amb un rajolí d'oli. Quan s'hagi estovat, afegiu-hi els pèsols, sense descongelar, i deixeu que cogui una bona estona.
Un cop cuits, passeu els pèsols pel túrmix per fer-ne una crema.
Si voleu garantir una textura ben fina, passeu la crema per un colador.
Just abans de servir, condimenteu-la amb una mica de nou moscada acabada de ratllar.