Paw-paw & mango smoothie (Batut de mango i papaia) - Pretòria, Sud-àfrica

  • Programa: Karakia
  • Cuiner: Françoise Greenacre, Castellfollit del Boix
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts

INGREDIENTS

  • 2 mangos
  • 1/2 papaia
  • suc de poma

PREPARACIÓ

Peleu i trossegeu els mangos.
Retireu les llavors de la papaia i buideu-la. Talleu-la a trossos.
Poseu els trossos de mango dins el got de la batedora, aboqueu-hi un bon raig de suc de poma i tritureu-ho. Després, afegiu-hi els trossos de papaia i torneu a triturar-ho fins que vegeu que la fruita queda ben desfeta.
Si la fruita no fos freda, podeu deixar el batut una estona a la nevera abans de servir-lo.
 
Nota:
La quantitat de suc de poma va segons el vostre gust. Tot dependrà de si voleu el batut més o menys dens.
Si no teniu suc de poma, podeu preparar aquest batut amb aigua o, fins i tot, amb llet.

Més receptes amb Fruites exòtiques