Patates ofegades amb popurri de bolets

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Marga Muñoz
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Restaurant Florentina, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 kg de patates
  • 1 kg de bolets variats
  • 1/2 kg de ceba
  • 200 g de cansalada ibèrica
  • 1 fulla de llorer
  • 1 tasseta d'oli
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, en una cassola sense oli fregiu-hi la cansalada tallada a daus.

Quan estigui daurada, poseu-hi la ceba tallada a làmines, la sal i el pebre, i deixeu-ho coure tot durant 5 minuts.

Tot seguit, afegiu-hi les patates pelades i tallades a trossos i deixeu-ho coure tot durant uns 10 minuts més.

A continuació, poseu-hi una fulla de llorer, els bolets tallats a trossos, tapeu la cassola i deixeu-ho coure a foc molt lent.