Patates amb carn de perol

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Marc Gascons
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Els Tinars

INGREDIENTS

  • 1 kg de patates
  • 10 g d'oli d'oliva
  • 2 grans d'all
  • 200 g de carn de perol
  • julivert picat
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en un bol les patates, pelades i tallades a rodanxes molt fines, amaniu-les amb una mica d'oli, sal i all picat i remeneu-ho bé amb les mans.

Després, fregiu-les en una paella amb una mica d'oli durant un parell de minuts. A continuació, poseu-les al forn amb la mateixa paella i deixeu-les coure durant 8 minuts més. Tot seguit, retireu l'excés d'oli de la paella i reserveu-les.

Finalment, escalfeu la carn de perol al microones.

I ja per acabar, emplateu les patates, poseu-hi la carn de perol a sobre i guarniu el plat amb una mica de julivert picat.