Patates a la Deu

imatge de recurs

INGREDIENTS

  • 500 g de carn de porc
  • 500 g de carn de vedella
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets
  • 1 copeta de brandi
  • 1 got de vi negre
  • 1 got de brou d'aviram
  • 2 patates
  • herbes aromàtiques (llorer, farigola i romaní)
  • 1 tassa de beixamel
  • 1 ou
  • oli abundant
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Primer de tot, fregiu la carn en una cassola fins que us quedi ben rossa.
Després incorporeu-hi la ceba tallada, el vi negre i el brandi. Quan ho tingueu flamejat, afegiu-hi el brou de verdures (fet amb porro, pastanaga, ceba i aigua) i el tomàquet ratllat, salpebreu-ho i deixeu-ho coure 1 hora. A continuació, poseu-hi les herbes aromàtiques i la beixamel (feta amb farina, ceba i llet). Remeneu-ho fins a tenir-ho ben lligat i tot seguit passeu-ho per la batedora i poseu-ho a la nevera. A part, talleu les patates ja pelades amb un gruix de 2 mm i fregiu-les amb molt d'oli. Aleshores poseu-hi la carn enmig de dues patates, arrebosseu-les amb ou i fregiu-les. Deixeu-les sobre un paper absorbent perquè deixin anar tot l'oli i ja podeu emplatar.
Anar al contingut