Patata saltada amb ceps
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Joan Manubens
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Nau, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 kg de ceps
- 1/2 kg de patates
- oli
- llorer
- all
- pebre negre
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, confiteu els ceps, que prèviament haureu netejat, en una paella amb oli, pebre negre, llorer i all, durant 15 minuts.
A continuació, retireu els ceps i coeu les patates tornejades en el mateix oli. Per acabar, quan les patates siguin tendres, disposeu les patates i els ceps en un plat, i rectifiqueu-ho amb una mica de sal i pebre negre.
A continuació, retireu els ceps i coeu les patates tornejades en el mateix oli. Per acabar, quan les patates siguin tendres, disposeu les patates i els ceps en un plat, i rectifiqueu-ho amb una mica de sal i pebre negre.