Pat thai
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Pat thai
- 200 g de fideus d'arròs MM
- 150 g de pit de pollastre
- 2 ous
- 150 g de brots de soja
- 1 ceba tendra
- 1 pastanaga petita
- nap dessecat
- 1 cullerada de cacauets
- pasta de tamarinde
- sucre
- sal
- aigua
- oli de gira-sol
PREPARACIÓ
1.Tallem el pollastre a làmines finetes. Fem el mateix amb la pastanaga, la ceba i el nap dessecat.
2.Posem una mica d'oli de gira-sol al wok, i esperem que sigui calent. Llavors, hi tirem els ous.
3.Hi afegim el pollastre i comencem a remoure-ho. És important que la cocció no sigui molt llarga.
4.Hi afegim els fideus directament, que hauran d'estar al voltant de vint minuts al wok
5.Fem la salsa de tamarinde: el diluïm en aigua amb una mica de sal i sucre. L'aboquem al wok.
6.Piquem els cacauets i els hi afegim. Fem el mateix amb el nap dessecat.
7.Per últim, hi posem les verdures: la pastanaga, la ceba i els brots de soja. Deixem que es vagin fent. Uns minuts i ja tenim el plat llest!
2.Posem una mica d'oli de gira-sol al wok, i esperem que sigui calent. Llavors, hi tirem els ous.
3.Hi afegim el pollastre i comencem a remoure-ho. És important que la cocció no sigui molt llarga.
4.Hi afegim els fideus directament, que hauran d'estar al voltant de vint minuts al wok
5.Fem la salsa de tamarinde: el diluïm en aigua amb una mica de sal i sucre. L'aboquem al wok.
6.Piquem els cacauets i els hi afegim. Fem el mateix amb el nap dessecat.
7.Per últim, hi posem les verdures: la pastanaga, la ceba i els brots de soja. Deixem que es vagin fent. Uns minuts i ja tenim el plat llest!