Pat thai

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Pat thai
  • 200 g de fideus d'arròs MM
  • 150 g de pit de pollastre
  • 2 ous
  • 150 g de brots de soja
  • 1 ceba tendra
  • 1 pastanaga petita
  • nap dessecat
  • 1 cullerada de cacauets
  • pasta de tamarinde
  • sucre
  • sal
  • aigua
  • oli de gira-sol

PREPARACIÓ

1.Tallem el pollastre a làmines finetes. Fem el mateix amb la pastanaga, la ceba i el nap dessecat.

2.Posem una mica d'oli de gira-sol al wok, i esperem que sigui calent. Llavors, hi tirem els ous.

3.Hi afegim el pollastre i comencem a remoure-ho. És important que la cocció no sigui molt llarga.

4.Hi afegim els fideus directament, que hauran d'estar al voltant de vint minuts al wok

5.Fem la salsa de tamarinde: el diluïm en aigua amb una mica de sal i sucre. L'aboquem al wok.

6.Piquem els cacauets i els hi afegim. Fem el mateix amb el nap dessecat.

7.Per últim, hi posem les verdures: la pastanaga, la ceba i els brots de soja. Deixem que es vagin fent. Uns minuts i ja tenim el plat llest!