Pastisset de carn

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Joan Ferré
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Tragaluz, Barcelona

INGREDIENTS

  • 300 g de llom de porc
  • 250 g de carn de vedella
  • 2 escalunyes
  • 1 got de vi blanc
  • 1 got de porto
  • 1/2 l de brou de carn
  • pasta de full (comprada)
  • 1 ou
  • 1 culleradeta de farigola fresca
  • 1 fulla de llorer
  • branquetes de julivert picat
  • sal, pebre i oli

PREPARACIÓ

Poseu el llom de porc i la carn de vedella en un bol. Afegiu-hi una mica de vi blanc. Esmicoleu les herbes i incorporeu-les al bol.
Després salpebreu-ho i barregeu-ho. Si veieu que queda eixut, afegiu-hi una mica més de vi. Llavors tapeu el bol amb paper de film i deixeu-ho marinar a la nevera durant dues hores. Quan retireu el bol de la nevera feu dues pilotes amb la massa. Tot seguit talleu la pasta de full amb dos motllos rodons: un de més gran que l'altre. Poseu la pilota sobre la pasta de full més petita i tapeu-la amb la més gran. Feu-hi un petit forat i deixeu-ho reposar durant una hora a la nevera tapat amb paper de film. Mentrestant, poseu el porto en un cassó. Quan comenci a bullir flamegeu-ho. Deixeu-ho reduir fins a la meitat. Després afegiu-hi el brou de carn i deixeu-ho al foc durant 10 minuts més. Quan retireu el pastís de la nevera, poseu una mica d'oli en un plat i afegiu-hi el pastís. Quan el pastís estigui cuit, afegiu-hi la salsa de porto.