Pastís de xocolata d'aniversari

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Bàrbara Casanovas i Adrià Ruscalleda
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Les petxines, Lloret de Mar

INGREDIENTS

  • 6 rovells d'ou
  • 6 clares
  • 150 g de sucre
  • 200 g de xocolata negra de cobertura
  • 50 g de mantega
  • Farina
  • Per guarnir: nata muntada i cacau en pols

PREPARACIÓ

Per començar, barregeu els rovells d'ou amb el sucre en un bol.

Mentrestant, foneu la cobertura de xocolata al bany maria.

Quan la xocolata s'hagi desfet, afegiu-hi la mantega i remeneu-ho.

Tot seguit, munteu les clares (que haureu tingut a la nevera perquè es muntin bé).

A continuació, barregeu la xocolata, els rovells i el sucre i les clares muntades. Remeneu-ho i poseu-ho en un motllo per al forn.

Deixeu-ho coure al forn a 180 graus durant 30 minuts.

Després, deixeu refredar el pastís, desemmotlleu-lo i emplateu-lo.

I ja per acabar, decoreu-lo amb nata muntada i cacau en pols.