Pastís de prunes amb gelat d'armanyac
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Mey Hofmann
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hofmann, Barcelona
INGREDIENTS
- 500 g de llet
- 6 ous
- 200 g de sucre
- 20 g de farina
- 100 g de prunes
- 1/2 canonet de vainilla
- pasta filó
- 50 g de sucre glacé
- 50 g de mantega
- 1 gelat de prunes amb armanyac o similar (panses amb rom, etc.)
PREPARACIÓ
Per començar, infusioneu en un cassó la llet i el canonet de vainilla.
Tot seguit, bateu en un bol els ous, el sucre, la farina, la llet infusionada, passeu-ho pel colador xinès, ompliu els motllos fins a la meitat i poseu-ho al forn a 160º.
A continuació, pinteu la pasta filó amb mantega fosa, tireu-hi el sucre glacé per sobre, introduïu-la dins els motllos com si fos un mocador i poseu-la al forn durant 2 minuts a 180º.
I ja per acabar, poseu la pasta filó sobre el pastisset i acompanyeu-lo amb el gelat d'armanyac.
Tot seguit, bateu en un bol els ous, el sucre, la farina, la llet infusionada, passeu-ho pel colador xinès, ompliu els motllos fins a la meitat i poseu-ho al forn a 160º.
A continuació, pinteu la pasta filó amb mantega fosa, tireu-hi el sucre glacé per sobre, introduïu-la dins els motllos com si fos un mocador i poseu-la al forn durant 2 minuts a 180º.
I ja per acabar, poseu la pasta filó sobre el pastisset i acompanyeu-lo amb el gelat d'armanyac.