Pastís de prunes amb gelat d'armanyac

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Mey Hofmann
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hofmann, Barcelona

INGREDIENTS

  • 500 g de llet
  • 6 ous
  • 200 g de sucre
  • 20 g de farina
  • 100 g de prunes
  • 1/2 canonet de vainilla
  • pasta filó
  • 50 g de sucre glacé
  • 50 g de mantega
  • 1 gelat de prunes amb armanyac o similar (panses amb rom, etc.)

PREPARACIÓ

Per començar, infusioneu en un cassó la llet i el canonet de vainilla.
Tot seguit, bateu en un bol els ous, el sucre, la farina, la llet infusionada, passeu-ho pel colador xinès, ompliu els motllos fins a la meitat i poseu-ho al forn a 160º.

A continuació, pinteu la pasta filó amb mantega fosa, tireu-hi el sucre glacé per sobre, introduïu-la dins els motllos com si fos un mocador i poseu-la al forn durant 2 minuts a 180º.

I ja per acabar, poseu la pasta filó sobre el pastisset i acompanyeu-lo amb el gelat d'armanyac.
Anar al contingut