Pastís de poma
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
Una poma crua evita l'estrenyiment i cuita fa més lent el trànsit intestinal.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- pasta de full
- 4 pomes golden
- 1 beina de vainilla
- 75 g de mantega
- 1 got de conyac
- llimona
- sucre
PREPARACIÓ
1. Pelem i tallem les pomes a grills i les passem per la paella amb una mica de mantega a foc lent. Les anem enrossint amb la beina de vainilla oberta.
2. Un cop rosses, hi afegim el got de conyac i una cullerada de sucre i ho remenarem fins que l'alcohol s'hagi evaporat. Ho reservem.
3. Punxem la pasta de full i hi afegim sucre perquè no pugi la massa. La posem al forn 10 minuts a 180º.
4. Afegim a la paella el suc d'una llimona per aconseguir una salsa per acompanyar.
4. La traiem del forn, hi posem la poma per sobre i ho tornem a posar al forn 10 minuts més.
5.Ho servim amb la salsa de conyac, llimona i sucre que hem fet a la paella.
2. Un cop rosses, hi afegim el got de conyac i una cullerada de sucre i ho remenarem fins que l'alcohol s'hagi evaporat. Ho reservem.
3. Punxem la pasta de full i hi afegim sucre perquè no pugi la massa. La posem al forn 10 minuts a 180º.
4. Afegim a la paella el suc d'una llimona per aconseguir una salsa per acompanyar.
4. La traiem del forn, hi posem la poma per sobre i ho tornem a posar al forn 10 minuts més.
5.Ho servim amb la salsa de conyac, llimona i sucre que hem fet a la paella.