Pastís de poma

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Una poma crua evita l'estrenyiment i cuita fa més lent el trànsit intestinal.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • pasta de full
  • 4 pomes golden
  • 1 beina de vainilla
  • 75 g de mantega
  • 1 got de conyac
  • llimona
  • sucre

PREPARACIÓ

1. Pelem i tallem les pomes a grills i les passem per la paella amb una mica de mantega a foc lent. Les anem enrossint amb la beina de vainilla oberta.



2. Un cop rosses, hi afegim el got de conyac i una cullerada de sucre i ho remenarem fins que l'alcohol s'hagi evaporat. Ho reservem.



3. Punxem la pasta de full i hi afegim sucre perquè no pugi la massa. La posem al forn 10 minuts a 180º.



4. Afegim a la paella el suc d'una llimona per aconseguir una salsa per acompanyar.



4. La traiem del forn, hi posem la poma per sobre i ho tornem a posar al forn 10 minuts més.



5.Ho servim amb la salsa de conyac, llimona i sucre que hem fet a la paella.
Anar al contingut