Pastís de poma

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Carme Sala
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Informació nutricional
    +Obre

    La poma és rica en fibra soluble, que alenteix l'absorció de greixos i sucres dels aliments cosa que contribueix a regular els nivells colesterol i glucosa de la sang.

INGREDIENTS

  • 1/4 de l de llet
  • 100 gr de sucre
  • 100 gr de farina
  • 2 ous
  • 1 c/p de llevat químic
  • 3 pomes golden
  • confitura d'albercoc

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en un bol la llet, el sucre, els ous, la farina i el llevat i tritureu-ho bé amb el túrmix.

Seguidament, afegiu-hi un parell de pomes tallades a daus, remeneu-ho bé i poseu-ho en un motlle cobert amb paper sulfuritzat.

A continuació, cobriu el motlle amb l'altra poma tallada a làmines i deixeu-ho coure al forn durant 45 minuts a 150 graus.

I ja per acabar, deixeu refredar una mica el pastís, desemmotlleu-lo, unteu-lo amb la confitura d'albercoc i ja el podeu servir.